Welkom bij comcol.nl - u bent niet ingelogd

Over Computercollectief

Comcol.nl is de webwinkel van Computercollectief. Al sinds 1979 distribueren wij computerboeken, zakelijke boeken, software en toebehoren. Sinds kort hebben we ons assortiment uitgebreid met managementboeken.

U kunt ons hele aanbod van meer dan 100.000 titels online bekijken en direct bestellen.

We plaatsten regelmatig nieuws op onze nieuwspagina, Twitter en Facebook. Ook hebben we een LinkedIn bedrijfspagina.

Comcol.nl staat voor:

  • grote kennis over computerboeken en -software
  • het grootst aantal verkrijgbare software- en softwareboeken-titels uit voorraad
  • bijzondere aandacht voor u als klant

Snelle levering

Wat u voor 16:00 uur besteld wordt op werkdagen op dezelfde dag verzonden. Als iets niet in voorraad is, laten wij u dat weten.

Afhaalbalie

Uiteraard bent u ook welkom bij onze afhaalbalie op kantoor om een bestelling direct af te halen. U kunt daar betalen met PIN, contant of creditcard. Belt u wel even van tevoren, zodat we uw bestelling klaar kunnen leggen.

Uitgebreid assortiment

Computercollectief heeft vele duizenden boeken in voorraad, hier een blik op een klein stukje van ons magazijn

Behalve onze eigen pagina's vindt u hier verwijzingen naar de websites van ca. 575 uitgevers. Zo heeft u via deze site toegang tot tienduizenden informatieve pagina's over computerboeken en software.

Ons overzicht van nieuwe titels is altijd zeer actueel. Meld u aan voor de comcol nieuwsbrief en u ontvangt wekelijks een overzicht van de nieuwste uitgaven.

Klanten zeggen

Veel van onze klanten laten een beoordeling na op een van de bekende beoordelingssites, zoals Trustpilot, Tweakers.net, Bol.com en KiyOh.

  • Comcol is voor mij als boekenleverancier een betrouwbare partner. Snelle levering
  • Bij Comcol kan ik bestellen met een gevoel van zekerheid dat ik geen gezeur en geneuzel heb en de bestelling in de kortst mogelijke tijd ontvang.
  • Ik bestel al jaren bij Computercollectief. Het scheelt vaak veel geld vergeleken met andere online boekenshops. Daarnaast is het gevoel van efficiëntie aanwezig: ik bestel, ik betaal en ik ontvang zonder poespas. Goed verpakt en duidelijke communicatie.
  • Goed assortiment, snelle levering, duidelijke persoonlijke communicatie als een boek niet op voorraad is en boeken die (nog) niet in het assortiment zitten, kunnen ook worden besteld.

Groen kantoor

Computercollectief is gehuisvest in een  milieuvriendelijk bedrijfsgebouw

Computercollectief is gehuisvest in een milieuvriendelijk bedrijfsgebouw aan de Robert Peereboomweg 4, in de Waarderpolder in Haarlem.
Het gebouw is een schoolvoorbeeld met een lijst imponerende milieuvriendelijk maatregelen. Zo wordt het regenwater dat op het dak valt opgevangen in vier ondergrondse tanks van elk drieduizend liter. Dit water wordt gebruikt om de wc’s door te spoelen. Het pand maakt gebruik van bodemwarmte: een pomp haalt van vijfenveertig meter diepte water omhoog dat zijn temperatuur afgeeft aan buizen in de vloer. In de zomer wordt op deze wijze het pand gekoeld, zodat er geen airco aan hoeft.
Dit gebouw heeft in 2011 De Groene Mug Bokaal gewonnen.

Onderdeel van de Mensys-groep

Computercollectief is onderdeel van de Mensys-groep, een reeks bedrijven die allemaal zijn gericht op het produceren, distribueren en verkopen van software-oplossingen en software-gerelateerde producten zoals boeken. Het is de grootste groep in Nederland die is gewijd aan het leveren van zowel algemene als gespecialiseerde software-oplossingen voor thuis-, MKB- en enterprise-markten, naast de markt voor software-ontwikkelaars.

Beoordeel ons op beslist.nl