Niet kunnen vinden?
(023) 548 20 35

Welkom bij comcol.nl - u bent niet ingelogd

Coach jezelf

word je eigen coach met integraal coachen
L. Slager, W.J. Wetering

Levertijd: tijdelijk niet leverbaar, datum onbekend

€ 17,00 € 16,04 Excl.
OF

Coach jezelf

Uitvoering Paperback
Auteur ,
Uitgever GVMedia, Stichting
Publicatiedatum
Druk 1
Bladzijden 223
Taal Nederlands
EAN 9789055991426
ISBN 978-90-5599-142-6
ISBN10 9055991422

Iedere coach heeft een coach nodig. Iedere leider moet worden gecoacht. Eigenlijk moeten we allemaal worden gecoacht. In het bedrijfsleven maakt coaching een grote opmars. Maar coaching is niet alleen voor managers, het is voor ons allemaal. In Coach jezelf wordt uit de doeken gedaan hoe je jezelf kunt coachen. Integraal Coachen is een nieuwe methode die je helpt om op diverse niveaus tegelijk snel inzicht te krijgen in jouw relatie tot anderen en tot jezelf.

Steeds meer mensen zijn op zoek naar zichzelf, naar de reden van hun bestaan, naar hun doel. Materieel gezien hebben we het over het algemeen aardig voor elkaar. We hebben echter ontdekt dat alleen materiële welvaart niet de kern van het bestaan is. We geven aan dat de samenleving zoals die functioneert voor verbetering vatbaar is en dat daar iets aan moet gebeuren.

Veel mensen zijn derhalve op zoek, op zoek naar meer, naar het meer van zichzelf en het meer van het leven. Daartoe verzamelen we veel kennis en informatie, zoals dat past in onze cultuur, bij de tijdfase waarin we leven, bij de rationele leefwijze van onze maatschappij.

De essentie om te groeien, jezelf te ontplooien, is om bij je WETEN te komen, gebruikmakend van de kennis en de levenservaring die je al hebt: bewust worden van wie je bent, wat je kunt en wat je eigenlijk echt wilt in je leven.

Door te groeien, kun je een balans vinden tussen denken, willen en voelen, een balans tussen materieel en spiritueel. Door jezelf te worden, je eigen doel of bestemming te ontdekken, je eigen weg te zien, en door die weg in te slaan, kom je in balans met jezelf en het leven.

Van de Wetering en Slager larderen hun coachingstraject met veel oefeningen waardoor je al doende inzicht krijgt in de eigen beperkingen, en waarmee je het brede scala van mogelijkheden die nog onbenut waren gebleven, kunt aanspreken.

Willem Jan van de Wetering is Enneagramdeskundige en doet veel coachingssessies op basis van dit model. Lucas Slager ontwikkelde het programma Integraal Coachen en geeft workshops en individuele coaching.