Niet kunnen vinden?
(023) 548 20 35

Welkom bij comcol.nl - u bent niet ingelogd

Hardware - Algemeen

per pagina

 1. € 119,00

  € 50,00 € 41,32 Excl.

  Dit vernuftige apparaat voegt eenvoudigweg geografische (GPS) informatie toe aan uw foto's, zonder tussenkomst van een PC of ingewikkelde software. Hetgeen het apparaat geschikt maakt voor zowel professionele computer gebruikers als gebruikers met weinig tot geen computer ervaring. Foto's zijn vanaf nu gemakkelijker te rangschikken en te beheren en te delen met anderen.
  Winnaar van de Chip Foto Awards 08.
  Meer info
 2. € 13,90 € 11,49 Excl.
  Past op elke notebook met een veiligheidsaansluiting. Met 1,90 meter lange kabel en 2 sleuteltjes
  Meer info
 3. € 22,90 € 18,93 Excl.
 4. 100 witte papieren hoesjes. Met sluitklepje. Standaardformaat

  Brandt u veel cd's en wilt u ze zorgvuldig opbergen? Of vindt u dat plastic cd-doosjes te veel plaats innemen? Dan zijn deze witte papieren hoesjes ideaal voor u. Dankzij het plastic venster ziet u meteen welke cd het is: eenvoudig en ordelijk opgeborgen. Bevat 100 witte cd-hoesjes van papier met doorzichtig venster en sluitklepje. Standaardformaat: 12,5 x 12,5 cm. Ideaal om uw backup-cd's en dvd's op te bergen. Niet bedrukbaar.
  Meer info
 5. € 12,95 € 10,70 Excl.

  Productinformatie:
  - Aantal vellen: 9;
  - Formaat: diameter 116 mm;
  - 18 cd-labels om zelf te bedrukken
  - gouden oppervlak dat zorgt voor een speciaal effect
  - voorgesneden en eenvoudig los te maken
  - bedrukbaar tot 1440 dpi
  - met geintegreerd inlegstuk voor het eenvoudig centreren van het label op de cd
  - geschikt voor alle gangbare inkjetprinters

  Meer info
 6. € 8,95 € 7,40 Excl.

  Met deze gouden etiketten van Easy Computing zorgt u voor de perfecte afwerking. U kunt er uw adres op printen en op de achterkant van een enveloppe kleven. Ook voor wensen op geschenkjes zijn ze ideaal. Of geef wat klasse aan uw documenten met deze fijne etiketten.

  Meer info
 7. Ben je ook steeds op zoek naar die ene map die je zo vaak nodig hebt maar die steeds verdwijnt?
  Plak er een fluorescerende sticker op en je zult nooit meer lang moeten zoeken. Of gebruik de fluorescerende sticker voor adreswijzigingen op briefwisselingen of als prijskaartje op je producten. Je trekt beslist de aandacht!

  Meer info
 8. Ben je ook steeds op zoek naar die ene map die je zo vaak nodig hebt maar die steeds verdwijnt?
  Plak er een fluorescerende sticker op en je zult nooit meer lang moeten zoeken. Of gebruik de fluorescerende sticker voor adreswijzigingen op briefwisselingen of als prijskaartje op je producten. Je trekt beslist de aandacht!

  Meer info
 9. 230 zilveren etiketten. Formaat 20x60 mm. Bedrukbaar met alle gangbare inkjetprinters
  Meer info
 10. € 12,95

  € 10,00 € 8,26 Excl.

  Met uw digitale camera kunt u prachtige foto's maken. Maar, u moet ze natuurlijk nog op papier printen. Dit glanzend fotopapier van Easy Computing kan uw foto's echt tot hun recht laten komen. U hoeft ze zelfs niet meer zelf uit te knippen. Door de voorgesneden randen haalt u ze gewoon van het blad, en klaar is kees. Ideaal om weg te geven of in uw portefeuille te bewaren.
  Meer info
 11. Met deze inlays en booklets van Easy Computing kan een zelfgebrande cd er even mooi uitzien als een echte.
  Een hoesje in fotokwaliteit geeft uw compilatie-cd, backup-cd of gegevens-cd een professionele touch. Door de microperforatie kunt u het hoesje makkelijk vouwen en in het cd-doosje schuiven.

  Meer info
 12. Wenst u een grote hoeveelheid foto's te printen? Dan beschikt u met deze 60 vellen over het ideale pakket! De mooie afdrukkwaliteit en de glanzende laag laten uw afbeeldingen tot hun recht komen. Ook voor tussenbladen, posters en presentatiemateriaal zijn ze uiterst geschikt.
  Meer info
 13. Schitterende foto's, maar dan extra goedkoop.
  Printinstructies: afhankelijk van uw printer kunt u randloos printen.

  Meer info
 14. Dit pakket bevat 48 vellen van professionele kwaliteit. De foto's zijn even sterk als foto's van de fotograaf en hebben een uitzonderlijk sterke glans.
  Bedrukking op allerhoogste kwaliteit met scherpe contouren is mogelijk dankzij een speciale laag in het fotopapier.

  Meer info
 15. Dit pakket biedt 50 vellen van professionele kwaliteit. De foto's zijn even sterk als foto's van de fotograaf en hebben een uitzonderlijk sterke glans. Bedrukking op allerhoogste kwaliteit met scherpe contouren is mogelijk dankzij een speciale laag in het fotopapier.
  Meer info
 16. Maak een mooie verzameling foto's van uw digitale meesterwerkjes. Of scan een foto in en print hem af op dit bijzonder sterke fotopapier. Het heeft een uiterst sterke glans en is na het printen onmiddellijk droog. Dit fotopapier is met een gewicht van 260g nog sterker dan foto's van de fotograaf.
  Meer info
 17. € 12,95 € 10,70 Excl.

  Met dit exclusieve zelfklevende papier maakt u talrijke stickers uit allerlei vormen om op geschenken, schoolattributen, documenten of albums te plakken. U kunt er ook flashy uitnodigingen of affiches van maken. Zo trekt u meteen de aandacht!

  Meer info
 18. Een cd zonder hoesje is als een boek zonder kaft. Geef uw zelfgebrande compilatie-cd, back-up of gegevens-cd een mooie verpakking. Dankzij de inlays en booklets kunt u eigen afbeeldingen en foto's afdrukken. Door de microperforatie kunt u het hoesje makkelijk vouwen en in het cd-doosje schuiven.
  Meer info
 19. € 8,95 € 7,40 Excl.
  6 vellen folie voor tientallen afbeeldingen; zelfklevend op alle gladde oppervlakken; geschikt voor HP- en Canon-inkjetprinters
  Meer info
 20. Deze etiketten zijn perfect voor briefwisselingen, de archivering van mappen, de etikettering van producten, van schoolboeken en -schriften en meer.
  Meer info
 21. Met deze etiketten kunt u perfect uw activiteiten aankondigen: een verjaardagsfeest, een schoolfeest, een bijeenkomst en meer.
  Ook voor prijslijsten is dit papier uiterst geschikt.

  Meer info
 22. Deze etiketten zijn perfect voor uw briefwisselingen, de archivering van mappen, de etikettering van producten, van schoolboeken en -schriften & meer.
  Meer info
 23. Deze etiketten zijn perfect voor uw briefwisselingen, de archivering van mappen, de etikettering van producten, van schoolboeken en -schriften & meer.
  Meer info
 24. Deze etiketten zijn perfect voor uw briefwisselingen, de archivering van mappen, de etikettering van producten, van schoolboeken en -schriften, en nog veel meer.
  Meer info
 25. Deze kaartjes hebben een uiterst professionele look door hun plastificatie en stevigheid. Vergelijk ze met echte creditcards of klantenkaarten. U kunt ze personaliseren, in één enkele stap bedrukken aan beide kanten en gebruiken als VIP- of klantenkaart, verenigingskaart of bagagebadge.
  Meer info
 26. Print uw wensen af op deze kaarten. Grote kaarten, die u aan beide kanten kunt bedrukken. Een speciale laag zorgt voor heldere kleuren en dankzij de microperforatie maakt u de kaarten eenvoudig los. Met enveloppen in standaardformaat.
  Meer info
 27. Wat denkt u van een T-shirt met een zelfgemaakte tekening, foto van vriend of vriendin, een clipart of een spreuk? Met de T-shirtfolie van Easy Computing kunt u kledingstukken en andere accessoires uit katoen van een persoonlijk tintje voorzien. Dit kan op eenvoudige wijze: afbeelding maken, afdrukken in spiegelbeeld, strijken en klaar! Het ideale originele cadeau voor uw vrienden.
  Meer info
 28. € 12,95 € 10,70 Excl.
  20 vellen transparant papier; Speciale laag voor heldere kleuren; Korte droogtijd; Bedrukbaar tot 1440 dpi; Enkel geschikt voor inkjetprinters
  Meer info
 29. Dit papier van hoge kwaliteit is uiterst geschikt voor het afdrukken van visitekaartjes in klassiek formaat.
  Het glanzende oppervlak geeft uw visitekaartjes een bijzondere uitstraling en de voorgesneden kanten zorgen voor een eenvoudig losmaken van de kaartjes.
  Geen geknoei meer met gekartelde randjes.

  Meer info
 30. Heeft u graag een visitekaartje op maat?
  Met deze 200 visitekaartjes kunt u gelijk welke identiteit aannemen: een sportief visitekaartje voor de vrienden uit de voetbalclub, een professioneel kaartje voor uw klanten en een grappig kaartje voor uw familie en kennissen! De ragfijne microperforatie, de speciale laag en de hoge grammage zorgen voor een uiterst verzorgd en stevig kaartje.

  Meer info
 31. 300 witte visitekaartjes; Klassiek formaat: 90 x 50 mm; Fijne microperforatie; Gewicht: 160g/m²; Geschikt voor alle gangbare inkjet- en laserprinters
  Meer info
 32. € 118,90 € 98,26 Excl.
  Geomet'r GNC-35 Plug-n-Play GPS PhotoTagger for Nikon DSLR (Windows & Macintosh)
  De nieuwe Geometr is een compacte geïntegreerde GPS adapter voor Nikon DSLR (Digital Single-Lens Reflex) camera's, ter grootte van een luciferdoosje. De Geometr maakt gebruik van de allerlaatste SiRFstar III Chipset om GPS positie signalen te ontvangen en door te sturen naar de DSLR camera. Het GPS apparaat is volledig Plug & Play en staat garant voor de meest betrouwbare methode om de met uw toestel genomen JPEG foto's van de exacte locatie gegevens te voorzien.
  Meer info
 33. € 78,90 € 65,21 Excl.
  De AGL 3080 is een op GPS gebaseerde data logger, ontworpen om GPS locatie informatie in de EXIF (2.0 of recenter formaat) data van de JPEG foto te plaatsen. De AGL 3080 werkt met alle digitale camera's en cameratelefoons. Deze nieuwkomer van Amod geeft u nog meer plezier in het terugbekijken van uw foto's. U vergeet nooit meer waar u een foto heeft genomen.
  Bij het uploaden van de foto's naar uw PC zal de meegeleverde software de GPS informatie (label) in de EXIF data van de foto schrijven. U klikt vervolgens op de ge-foto-tagde foto en de exacte locatie van de opname zal verschijnen op Google Map of andere internet kaarten.
  Meer info
 34. € 49,00 € 40,50 Excl.
  GiSTEQ USB GPS-dongel is een GPS-ontvanger met het formaat van een doorsnee USB-drive. Zijn compacte formaat maakt het ultraportable voor zijn eigenaar. Met de toenemende populariteit van Netbooks, neemt ook de vraag toe naar GPS geschikte technologieën en oplossingen. De GR-110 USB GPS-dongel van GiSTEQ kan de gebruiker eenvoudig GPS-functionaliteit voor uiteenlopende geografische toepassingen toevoegen aan zijn Netbook, Eee PC, UMPC (Ultra Mobile PC) of Laptop.
  Meer info
 35. € 95,90 € 79,26 Excl.
 36. Sturdy and super smooth for professional looking photos and images
  Meer info
 37. - Auto-map your photos with GPS location information
  - Organize and present your journey on 3D Google Maps & Google Earth
  - Compatible with all digital cameras and camera phones, coolest GPS tracking gadget for your journey
  - Easy-to-use software user interface
  - Export in multiple file formats, support popular web albums
  - Quick & easy to create & share your live Travel Blog with all your friends
  - Multiple ways for attachment, suitable for outdoor use
  and more
  Meer info
 38. i-gotU GT-600 High End USB GPS Travel & Sports Logger / PhotoTagger SiRF Star III 65nm GPS low power chipset
  Meer info
 39. € 13,90 € 11,49 Excl.
  De Cable Lock beveiligt notebooks tegen diefstal. De Cable Lock past op elk notebook met een veiligheidsaansluiting. Bevestig de 1.80 meter kabel aan een vast element (bijvoorbeeld een bureau) en sluit het slot vast aan het notebook. Inclusief 2 sleutels.
  Meer info
 40. € 69,00 € 57,02 Excl.
  De razend populaire en welbeproefde GiSTEQ DPL700 heeft een waardige opvolger gekregen in de GiSTEQ DPL900. GiSTEQ PhotoTrackr is een oplossing die digitale foto's voorziet van geografische locatie-informatie t.b.v. weergave in digitale kaarten en het eenvoudig (online) delen van deze foto's met anderen. Voorts beschikt de PhotoTrackr over de functionaliteit om route-informatie vast te leggen voor latere playback.
  Meer info
 41. € 10,90 € 9,01 Excl.
  Ideal for high definition recording and playback
  This disc conforms to Blu-ray Disc recordable format Version 1.1. Before using, please confirm compatibility with hardware manufacturer.
  Meer info
 42. Brand tekst en beeld rechtstreeks van uw computer op de oppervlaktekant van uw schijf! Geen printer nodig - alleen een drive die Lightscribe ondersteunt.
  Meer info
 43. Alleen voor gebruik in dvd-r/rw-recorders die Dual Layer ondersteunen. Twee AZO-opnamelagen aan één zijde bieden 8,5 GB opslagruimte.
  Meer info
 44. De WPL-2000 is een apparaat dat op basis van GPS-gegevens, feilloos afgelegde trips of routes registreert. Plug daarna het apparaat in de USB-poort van uw computer (XP, Vista) en het routepad verschijnt zonder verdere handelingen op het beeldscherm (route playback) in Google Maps. Dit maakt deze gadget niet alleen geschikt voor buitensport (vakantiegangers, wandelaars, hardlopers, fietsers) maar ook voor wagenparkbeheer of een rittenadministratie. Bovendien kunnen ook uw digitale foto's eenvoudig in de route geprojecteerd worden. Zo hoeft u zich nooit meer af te vragen waar u een bepaalde foto heeft genomen (ondersteunt alleen JPEG-formaat).
  Meer info
per pagina