Welkom bij comcol.nl - u bent niet ingelogd

Hardware - Fotografiebehoren

per pagina

 1. € 119,00

  € 50,00 € 41,32 Excl.

  Dit vernuftige apparaat voegt eenvoudigweg geografische (GPS) informatie toe aan uw foto's, zonder tussenkomst van een PC of ingewikkelde software. Hetgeen het apparaat geschikt maakt voor zowel professionele computer gebruikers als gebruikers met weinig tot geen computer ervaring. Foto's zijn vanaf nu gemakkelijker te rangschikken en te beheren en te delen met anderen.
  Winnaar van de Chip Foto Awards 08.
  Meer info
 2. € 118,90 € 98,26 Excl.
  Geomet'r GNC-35 Plug-n-Play GPS PhotoTagger for Nikon DSLR (Windows & Macintosh)
  De nieuwe Geometr is een compacte geïntegreerde GPS adapter voor Nikon DSLR (Digital Single-Lens Reflex) camera's, ter grootte van een luciferdoosje. De Geometr maakt gebruik van de allerlaatste SiRFstar III Chipset om GPS positie signalen te ontvangen en door te sturen naar de DSLR camera. Het GPS apparaat is volledig Plug & Play en staat garant voor de meest betrouwbare methode om de met uw toestel genomen JPEG foto's van de exacte locatie gegevens te voorzien.
  Meer info
 3. € 78,90 € 65,21 Excl.
  De AGL 3080 is een op GPS gebaseerde data logger, ontworpen om GPS locatie informatie in de EXIF (2.0 of recenter formaat) data van de JPEG foto te plaatsen. De AGL 3080 werkt met alle digitale camera's en cameratelefoons. Deze nieuwkomer van Amod geeft u nog meer plezier in het terugbekijken van uw foto's. U vergeet nooit meer waar u een foto heeft genomen.
  Bij het uploaden van de foto's naar uw PC zal de meegeleverde software de GPS informatie (label) in de EXIF data van de foto schrijven. U klikt vervolgens op de ge-foto-tagde foto en de exacte locatie van de opname zal verschijnen op Google Map of andere internet kaarten.
  Meer info
 4. - Auto-map your photos with GPS location information
  - Organize and present your journey on 3D Google Maps & Google Earth
  - Compatible with all digital cameras and camera phones, coolest GPS tracking gadget for your journey
  - Easy-to-use software user interface
  - Export in multiple file formats, support popular web albums
  - Quick & easy to create & share your live Travel Blog with all your friends
  - Multiple ways for attachment, suitable for outdoor use
  and more
  Meer info
 5. i-gotU GT-600 High End USB GPS Travel & Sports Logger / PhotoTagger SiRF Star III 65nm GPS low power chipset
  Meer info
 6. € 69,00 € 57,02 Excl.
  De razend populaire en welbeproefde GiSTEQ DPL700 heeft een waardige opvolger gekregen in de GiSTEQ DPL900. GiSTEQ PhotoTrackr is een oplossing die digitale foto's voorziet van geografische locatie-informatie t.b.v. weergave in digitale kaarten en het eenvoudig (online) delen van deze foto's met anderen. Voorts beschikt de PhotoTrackr over de functionaliteit om route-informatie vast te leggen voor latere playback.
  Meer info
 7. De WPL-2000 is een apparaat dat op basis van GPS-gegevens, feilloos afgelegde trips of routes registreert. Plug daarna het apparaat in de USB-poort van uw computer (XP, Vista) en het routepad verschijnt zonder verdere handelingen op het beeldscherm (route playback) in Google Maps. Dit maakt deze gadget niet alleen geschikt voor buitensport (vakantiegangers, wandelaars, hardlopers, fietsers) maar ook voor wagenparkbeheer of een rittenadministratie. Bovendien kunnen ook uw digitale foto's eenvoudig in de route geprojecteerd worden. Zo hoeft u zich nooit meer af te vragen waar u een bepaalde foto heeft genomen (ondersteunt alleen JPEG-formaat).
  Meer info
per pagina