Niet kunnen vinden?
(023) 548 20 35

Welkom bij comcol.nl - u bent niet ingelogd

Hardware - Printerpapier, inkt

per pagina

 1. € 22,90 € 18,93 Excl.
 2. 100 witte papieren hoesjes. Met sluitklepje. Standaardformaat

  Brandt u veel cd's en wilt u ze zorgvuldig opbergen? Of vindt u dat plastic cd-doosjes te veel plaats innemen? Dan zijn deze witte papieren hoesjes ideaal voor u. Dankzij het plastic venster ziet u meteen welke cd het is: eenvoudig en ordelijk opgeborgen. Bevat 100 witte cd-hoesjes van papier met doorzichtig venster en sluitklepje. Standaardformaat: 12,5 x 12,5 cm. Ideaal om uw backup-cd's en dvd's op te bergen. Niet bedrukbaar.
  Meer info
 3. € 12,95

  € 10,00 € 8,26 Excl.

  Met uw digitale camera kunt u prachtige foto's maken. Maar, u moet ze natuurlijk nog op papier printen. Dit glanzend fotopapier van Easy Computing kan uw foto's echt tot hun recht laten komen. U hoeft ze zelfs niet meer zelf uit te knippen. Door de voorgesneden randen haalt u ze gewoon van het blad, en klaar is kees. Ideaal om weg te geven of in uw portefeuille te bewaren.
  Meer info
 4. Schitterende foto's, maar dan extra goedkoop.
  Printinstructies: afhankelijk van uw printer kunt u randloos printen.

  Meer info
 5. Dit pakket bevat 48 vellen van professionele kwaliteit. De foto's zijn even sterk als foto's van de fotograaf en hebben een uitzonderlijk sterke glans.
  Bedrukking op allerhoogste kwaliteit met scherpe contouren is mogelijk dankzij een speciale laag in het fotopapier.

  Meer info
 6. € 12,95 € 10,70 Excl.

  Met dit exclusieve zelfklevende papier maakt u talrijke stickers uit allerlei vormen om op geschenken, schoolattributen, documenten of albums te plakken. U kunt er ook flashy uitnodigingen of affiches van maken. Zo trekt u meteen de aandacht!

  Meer info
 7. € 8,95 € 7,40 Excl.
  6 vellen folie voor tientallen afbeeldingen; zelfklevend op alle gladde oppervlakken; geschikt voor HP- en Canon-inkjetprinters
  Meer info
 8. Deze etiketten zijn perfect voor briefwisselingen, de archivering van mappen, de etikettering van producten, van schoolboeken en -schriften en meer.
  Meer info
 9. Deze kaartjes hebben een uiterst professionele look door hun plastificatie en stevigheid. Vergelijk ze met echte creditcards of klantenkaarten. U kunt ze personaliseren, in één enkele stap bedrukken aan beide kanten en gebruiken als VIP- of klantenkaart, verenigingskaart of bagagebadge.
  Meer info
 10. Print uw wensen af op deze kaarten. Grote kaarten, die u aan beide kanten kunt bedrukken. Een speciale laag zorgt voor heldere kleuren en dankzij de microperforatie maakt u de kaarten eenvoudig los. Met enveloppen in standaardformaat.
  Meer info
 11. Wat denkt u van een T-shirt met een zelfgemaakte tekening, foto van vriend of vriendin, een clipart of een spreuk? Met de T-shirtfolie van Easy Computing kunt u kledingstukken en andere accessoires uit katoen van een persoonlijk tintje voorzien. Dit kan op eenvoudige wijze: afbeelding maken, afdrukken in spiegelbeeld, strijken en klaar! Het ideale originele cadeau voor uw vrienden.
  Meer info
 12. € 12,95 € 10,70 Excl.
  20 vellen transparant papier; Speciale laag voor heldere kleuren; Korte droogtijd; Bedrukbaar tot 1440 dpi; Enkel geschikt voor inkjetprinters
  Meer info
 13. Dit papier van hoge kwaliteit is uiterst geschikt voor het afdrukken van visitekaartjes in klassiek formaat.
  Het glanzende oppervlak geeft uw visitekaartjes een bijzondere uitstraling en de voorgesneden kanten zorgen voor een eenvoudig losmaken van de kaartjes.
  Geen geknoei meer met gekartelde randjes.

  Meer info
 14. Heeft u graag een visitekaartje op maat?
  Met deze 200 visitekaartjes kunt u gelijk welke identiteit aannemen: een sportief visitekaartje voor de vrienden uit de voetbalclub, een professioneel kaartje voor uw klanten en een grappig kaartje voor uw familie en kennissen! De ragfijne microperforatie, de speciale laag en de hoge grammage zorgen voor een uiterst verzorgd en stevig kaartje.

  Meer info
 15. 300 witte visitekaartjes; Klassiek formaat: 90 x 50 mm; Fijne microperforatie; Gewicht: 160g/m²; Geschikt voor alle gangbare inkjet- en laserprinters
  Meer info
per pagina