Welkom bij comcol.nl - u bent niet ingelogd

Hardware - Printers

per pagina

 1. € 12,95 € 10,70 Excl.

  Productinformatie:
  - Aantal vellen: 9;
  - Formaat: diameter 116 mm;
  - 18 cd-labels om zelf te bedrukken
  - gouden oppervlak dat zorgt voor een speciaal effect
  - voorgesneden en eenvoudig los te maken
  - bedrukbaar tot 1440 dpi
  - met geintegreerd inlegstuk voor het eenvoudig centreren van het label op de cd
  - geschikt voor alle gangbare inkjetprinters

  Meer info
 2. € 8,95 € 7,40 Excl.

  Met deze gouden etiketten van Easy Computing zorgt u voor de perfecte afwerking. U kunt er uw adres op printen en op de achterkant van een enveloppe kleven. Ook voor wensen op geschenkjes zijn ze ideaal. Of geef wat klasse aan uw documenten met deze fijne etiketten.

  Meer info
 3. Ben je ook steeds op zoek naar die ene map die je zo vaak nodig hebt maar die steeds verdwijnt?
  Plak er een fluorescerende sticker op en je zult nooit meer lang moeten zoeken. Of gebruik de fluorescerende sticker voor adreswijzigingen op briefwisselingen of als prijskaartje op je producten. Je trekt beslist de aandacht!

  Meer info
 4. Ben je ook steeds op zoek naar die ene map die je zo vaak nodig hebt maar die steeds verdwijnt?
  Plak er een fluorescerende sticker op en je zult nooit meer lang moeten zoeken. Of gebruik de fluorescerende sticker voor adreswijzigingen op briefwisselingen of als prijskaartje op je producten. Je trekt beslist de aandacht!

  Meer info
 5. 230 zilveren etiketten. Formaat 20x60 mm. Bedrukbaar met alle gangbare inkjetprinters
  Meer info
 6. Met deze inlays en booklets van Easy Computing kan een zelfgebrande cd er even mooi uitzien als een echte.
  Een hoesje in fotokwaliteit geeft uw compilatie-cd, backup-cd of gegevens-cd een professionele touch. Door de microperforatie kunt u het hoesje makkelijk vouwen en in het cd-doosje schuiven.

  Meer info
 7. Wenst u een grote hoeveelheid foto's te printen? Dan beschikt u met deze 60 vellen over het ideale pakket! De mooie afdrukkwaliteit en de glanzende laag laten uw afbeeldingen tot hun recht komen. Ook voor tussenbladen, posters en presentatiemateriaal zijn ze uiterst geschikt.
  Meer info
 8. Dit pakket biedt 50 vellen van professionele kwaliteit. De foto's zijn even sterk als foto's van de fotograaf en hebben een uitzonderlijk sterke glans. Bedrukking op allerhoogste kwaliteit met scherpe contouren is mogelijk dankzij een speciale laag in het fotopapier.
  Meer info
 9. Maak een mooie verzameling foto's van uw digitale meesterwerkjes. Of scan een foto in en print hem af op dit bijzonder sterke fotopapier. Het heeft een uiterst sterke glans en is na het printen onmiddellijk droog. Dit fotopapier is met een gewicht van 260g nog sterker dan foto's van de fotograaf.
  Meer info
 10. Een cd zonder hoesje is als een boek zonder kaft. Geef uw zelfgebrande compilatie-cd, back-up of gegevens-cd een mooie verpakking. Dankzij de inlays en booklets kunt u eigen afbeeldingen en foto's afdrukken. Door de microperforatie kunt u het hoesje makkelijk vouwen en in het cd-doosje schuiven.
  Meer info
 11. Met deze etiketten kunt u perfect uw activiteiten aankondigen: een verjaardagsfeest, een schoolfeest, een bijeenkomst en meer.
  Ook voor prijslijsten is dit papier uiterst geschikt.

  Meer info
 12. Deze etiketten zijn perfect voor uw briefwisselingen, de archivering van mappen, de etikettering van producten, van schoolboeken en -schriften & meer.
  Meer info
 13. Deze etiketten zijn perfect voor uw briefwisselingen, de archivering van mappen, de etikettering van producten, van schoolboeken en -schriften & meer.
  Meer info
 14. Deze etiketten zijn perfect voor uw briefwisselingen, de archivering van mappen, de etikettering van producten, van schoolboeken en -schriften, en nog veel meer.
  Meer info
 15. € 95,90 € 79,26 Excl.
 16. Sturdy and super smooth for professional looking photos and images
  Meer info
per pagina