Welkom bij comcol.nl - u bent niet ingelogd

Norton AntiVirus 2013 (1 User and 3 PCs) NL (CD)

Norton AntiVirus 2013 (1 User and 3 PCs) NL (CD)

Uitvoering CD
Uitgever Symantec
Taal Nederlands
Artikelcode 21247803
Versie 2013
EAN 5397039291703
Dit product bevat Norton AntiVirus 2013 én Norton AntiTheft 1.0 voor 3 PC's.De vijf gepatenteerde beschermingslagen en krachtige cloudfunctionaliteit van Norton AntiVirus elimineren virussen en spyware, zodat je veilig kunt internetten en informatie delen. Norton AntiVirus maakt gebruik van onze vijf gepatenteerde beschermingslagen om snel virussen en spyware te detecteren en verwijderen. Zo kun je altijd met een veilig gevoel online en informatie delen. De geavanceerde antivirustechnologie op basis van reputatie en gedrag scant alle bestanden die je downloadt op virussen en elimineert deze. Het beschermt zelfs tegen nieuwe virussen die nog niet zijn ontdekt. Bovendien verwijdert een krachtige laag voor bedreigingsverwijdering hardnekkige infecties. Met Norton Management kun je in de cloud waar je ook bent via internet met een paar simpele klikken Norton AntiVirus op extra pc's installeren, bijwerken en verlengen. Je kunt ook je je Norton-bescherming voor andere apparaten op één centrale plek beheren met gebruiksvriendelijke oplossingen die al je apparaten uitgebreid beschermen. Door de actieve detectie en verwijdering van virussen kun je veilig bestanden delen, zonder virussen binnen te halen of door te geven.

Kenmerken:

- Dankzij de vijf gepatenteerde beschermingslagen en geavanceerde antivirustechnologie op basis van reputatie en gedrag worden virussen en spyware snel gevonden en verwijderd.
- De verbeterde live 24/7 SONAR-technologie en risicomonitoring controleren je pc op verdacht gedrag om snel hackers te identificeren en je te beschermen tegen bedreigingen die hackers nog niet eens hebben
uitgevonden.
- Scant alle bestanden die je downloadt op virussen en spyware en verwijdert deze.
- Een krachtige laag voor bedreigingsverwijdering richt zich op agressieve, moeilijk te elimineren infecties die door minder geavanceerde producten vaak over het hoofd worden gezien.