Niet kunnen vinden?
(023) 548 20 35

Welkom bij comcol.nl - u bent niet ingelogd

Software - Technisch/wetenschappelijk

per pagina

 1. Hoogwaardig ontwikkelen in teamverband. Visual Studio Premium 2012 is bestemd voor softwareteams die moeten samenwerken met verschillende belanghebbenden en contribuanten bij het leveren van kwalitatief hoogwaardige software.
  Meer info
 2. Hoogwaardig ontwikkelen in teamverband. Visual Studio Premium 2013 is bestemd voor softwareteams die moeten samenwerken met verschillende belanghebbenden en contribuanten bij het leveren van kwalitatief hoogwaardige software.
  Meer info
 3. Hoogwaardig ontwikkelen in teamverband. Visual Studio Premium 2013 is bestemd voor softwareteams die moeten samenwerken met verschillende belanghebbenden en contribuanten bij het leveren van kwalitatief hoogwaardige software.
  Meer info
 4. Hoogwaardig ontwikkelen in teamverband. Visual Studio Premium 2013 is bestemd voor softwareteams die moeten samenwerken met verschillende belanghebbenden en contribuanten bij het leveren van kwalitatief hoogwaardige software.
  Meer info
 5. Fantastische apps. Snel ontwikkelen. Visual Studio Professional 2013 with MSDN Subscription is de juiste keus voor het bouwen van multi-tier apps voor het web, de cloud en apparaten. Het meegeleverde MSDN -abonnement biedt u het platform en de serversoftware om applicaties op alle belangrijke Microsoft-technologieën te kunnen ontwikkelen en te testen.
  Meer info
 6. Fantastische apps. Snel ontwikkelen. Visual Studio Professional 2013 with MSDN Subscription is de juiste keus voor het bouwen van multi-tier apps voor het web, de cloud en apparaten. Het meegeleverde MSDN -abonnement biedt u het platform en de serversoftware om applicaties op alle belangrijke Microsoft-technologieën te kunnen ontwikkelen en te testen.
  Meer info
 7. Fantastische apps. Snel ontwikkelen. Visual Studio Professional 2013 with MSDN Subscription is de juiste keus voor het bouwen van multi-tier apps voor het web, de cloud en apparaten. Het meegeleverde MSDN -abonnement biedt u het platform en de serversoftware om applicaties op alle belangrijke Microsoft-technologieën te kunnen ontwikkelen en te testen.
  Meer info
 8. Fantastische apps. Snel ontwikkelen. Visual Studio Professional 2013 with MSDN Subscription is de juiste keus voor het bouwen van multi-tier apps voor het web, de cloud en apparaten. Het meegeleverde MSDN -abonnement biedt u het platform en de serversoftware om applicaties op alle belangrijke Microsoft-technologieën te kunnen ontwikkelen en te testen.
  Meer info
 9. Testen van software eenvoudiger gemaakt. Visual Studio Test Professional is bestemd voor softwaretesters en teams die behoefte hebben aan een allesomvattende oplossing die het plannen, uitvoeren en beheren van tests volledig integreert in de end to-end software levenscyclus.
  Meer info
 10. Testen van software eenvoudiger gemaakt. Visual Studio Test Professional 2013 is bestemd voor softwaretesters en teams die behoefte hebben aan een allesomvattende oplossing die het plannen, uitvoeren en beheren van tests volledig integreert in de end to-end software levenscyclus.
  Meer info
 11. Testen van software eenvoudiger gemaakt. Visual Studio Test Professional 2013 is bestemd voor softwaretesters en teams die behoefte hebben aan een allesomvattende oplossing die het plannen, uitvoeren en beheren van tests volledig integreert in de end to-end software levenscyclus.
  Meer info
 12. Testen van software eenvoudiger gemaakt. Visual Studio Test Professional 2012 is bestemd voor softwaretesters en teams die behoefte hebben aan een allesomvattende oplossing die het plannen, uitvoeren en beheren van tests volledig integreert in de end to-end software levenscyclus.
  Meer info
 13. Visual Studio Ultimate 2012 is bestemd voor teams die bedrijfskritische software-investeringen beheren en die willen profiteren van nieuwe trends op het gebied van technologie. Visual Studio Ultimate 2012 bevat:
  Meer info
 14. Visual Studio Ultimate 2012 is bestemd voor teams die bedrijfskritische software-investeringen beheren en die willen profiteren van nieuwe trends op het gebied van technologie. Visual Studio Ultimate 2012 bevat:
  Meer info
 15. Visual Studio Ultimate 2013 is bestemd voor teams die bedrijfskritische software-investeringen beheren en die willen profiteren van nieuwe trends op het gebied van technologie. Visual Studio Ultimate 2013 bevat:
  Meer info
 16. Visual Studio Ultimate 2013 is bestemd voor teams die bedrijfskritische software-investeringen beheren en die willen profiteren van nieuwe trends op het gebied van technologie. Visual Studio Ultimate 2013 bevat:
  Meer info
per pagina