Welkom bij comcol.nl - u bent niet ingelogd

Software - Internet

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

 1. € 47,90

  € 21,90 € 18,10 Excl.

  Bekijk onze AntiViruspagina: http://comcol.nl/thema/antivirus
  Meer direct downloads vindt u op http://comcol.nl/downloadcentre

  Licentie
  U ontvangt een licentie voor 1 PC voor 1 jaar.

  Levering
  Als u direct afrekent onvangt u na 15-20 minuten een automatische email met download- en installatie-instructies.
  Digitale leveringen kunnen helaas niet geretourneerd worden.

  - Bekroonde virusbescherming
  - Sneller scannen en video streamen
  - Beschermt uw identiteit tijdens winkelen en bankieren.
  Meer info
 2. Perfecte beveiliging tegen alle virussen, trojanen en andere malware. G Data AntiVirus 2013 biedt met een moderne, intelligente combinatie van twee virusscanners, cloud-technologie en systeembewaking de best mogelijke, onmiddellijke bescherming tegen virussen, trojanen en andere malware. Het programma is zeer eenvoudig te gebruiken, werkt onmerkbaar op de achtergrond en vertraagt de pc niet.
  Meer info
 3. Eenvoudig. Veilig. Lage systeembelasting. Naast de hoogste virusherkenningsgraad biedt de testwinnende virusbescherming van G Data InternetSecurity nu ook de nieuwe functie „Idle Scan” die alleen scant als je de pc zelf niet gebruikt. De extra, op cloud gebaseerde, analyse van verdachte bestanden en de stille firewall, bezorgen u de perfecte afweer tegen virussen, wormen, spam en hackeraanvallen. Zonder gegevensverlies en zonder vervelende vragen. Een kinderslot biedt bijkomende bescherming.
  Meer info
 4. Eenvoudig. Veilig. Lage systeembelasting. Naast de hoogste virusherkenningsgraad biedt de testwinnende virusbescherming van G Data InternetSecurity nu ook de nieuwe functie „Idle Scan” die alleen scant als je de pc zelf niet gebruikt. De extra, op cloud gebaseerde, analyse van verdachte bestanden en de stille firewall, bezorgen u de perfecte afweer tegen virussen, wormen, spam en hackeraanvallen. Zonder gegevensverlies en zonder vervelende vragen. Een kinderslot biedt bijkomende bescherming.
  Meer info
 5. Eenvoudig. Veilig. Lage systeembelasting. Naast de hoogste virusherkenningsgraad biedt de testwinnende virusbescherming van G Data InternetSecurity nu ook de nieuwe functie „Idle Scan” die alleen scant als je de pc zelf niet gebruikt. De extra, op cloud gebaseerde, analyse van verdachte bestanden en de stille firewall, bezorgen u de perfecte afweer tegen virussen, wormen, spam en hackeraanvallen. Zonder gegevensverlies en zonder vervelende vragen. Een kinderslot biedt bijkomende bescherming.
  Meer info
per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2